Per veure resultats es necessita temps, però valdrà la pena

Les nostres principals ocupacions

Boscos

Oceans

Els boscos primaris són enormes extensions de boscos que encara no han estat explotats comercialment. Només ocupen una quarta part de la superfície forestal mundial. La resta ha estat desforestat, degradat o fragmentat per l’activitat humana.

La vida a la Terra depèn directament dels oceans. Però estan cada vegada més amenaçats pels impactes de l’activitat humana i el canvi climàtic.

Teniu en compte que...

Cada dia reciclem més i no es una especulació, sinó que segons dades d’Ecoembes a Espanya durant el 2017 es va reciclar el 77,1% dels envasos de plàstic, llaunes, brics i cartró. Encara que aquesta dada és un indicador de cada vegada ho estem fent millor, encara ens queda molt camí per davant. I és que, les conseqüències de la contaminació ja es poden veure al nostre voltant. Els mars i oceans són un clar exemple de les greus conseqüències de la contaminació.

Les nostres pròpies accions són les que més danyen als boscos i tot i que aquesta causa és de coneixement públic, són molt poques les persones que vam decidir fer alguna cosa contra aquesta situació. De quantes maneres creus que es pot contaminar un bosc?